Workshop Verwerkingsregister

webredactieGeen categorie, workshop

Workshop Verwerkingsregister en Verwerkersovereenkomsten

De AVG brengt veel werk met zich mee voor schoolbesturen. Denk aan het afsluiten en beoordelen van verwerkersovereenkomsten en het opstellen en onderhouden van verwerkingsregisters.

In een of twee workshops van 3 uur bieden wij schoolbesturen aan om gezamenlijk met ons en met andere deelnemende schoolbesturen het verwerkingsregister voor respectievelijk leerlingen en medewerkers te vullen aan de hand van het model van Kennisnet.

In de workshop wordt ook stilgestaan bij het beoordelen van verwerkersovereenkomsten en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast bieden wij aan om 3 verwerkersovereenkomsten naar keuze voor elk schoolbestuur* door onze AVG-juristen te laten beoordelen.

Twee workshops

Na workshop 1 heeft u het verwerkingsregister voor leerlingen voor het grootste gedeelte gevuld, aan het eind van workshop 2 heeft u ook die voor medewerkers gevuld. Daarnaast weet u na deze workshops hoe u het register het beste kunt onderhouden. Wij vragen u vooraf om een aantal zaken voor te bereiden. Tussen de workshops door is er gelegenheid om zelf zaken verder uit te zoeken en aan te vullen.

Over Privacy op School

Privacy op School bedient inmiddels meer dan 60 schoolbesturen in het PO en VO. Dagelijks helpen wij scholen met het opstellen en onderhouden van verwerkingsregisters en het beoordelen van verwerkersovereenkomsten. Wij ontzorgen scholen en besturen en helpen hen verder met de gedegen en vergaande kennis die wij in huis hebben.

Twee workshops

De prijs voor 2 workshops voor het verwerkingsregister leerlingen èn medewerkers bedraagt € 325,-- (ex B.T.W.) per deelnemer. Zelf de door Kennisnet aangeleverde registers vullen zou u zo'n 32 uur kosten. Een kleine rekensom laat zien dat u met onze workshop tijd én geld bespaart.

Prijzen, locatie data en aanmelden

De prijs voor 1 workshop voor het verwerkingsregister leerlingen inclusief de beoordeling van 3 verwerkersovereenkomsten bedraagt 179 euro (excl. BTW) per deelnemer.

De prijs voor 2 workshops voor het verwerkingsregister leerlingen én medewerkers bedraagt 325 euro (excl. BTW) per deelnemer.

Er geldt een maximum van 2 deelnemers en 3 verwerkersovereenkomsten per schoolbestuur. Elke 2e deelnemer per schoolbestuur krijgt 10% korting.

Donderdag 13 juni Workshop 1
Woensdag 19 juni Workshop 2

Maandag 30 september Workshop 1
Woensdag 9 oktober Workshop 2

Locatie: Privacy op School, Spoorlaan 2a te Bodegraven.

Inschrijven

Kunt u niet op deze data? Neem dan contact op met ln.lo1561057590ohcsp1561057590oycav1561057590irp@o1561057590fni1561057590 of bel ons 0182 785075.

Vanzelfsprekend kan Privacy op School ook incompany workshops voor uw eigen schoolbestuur aanbieden. Daarnaast kunnen wij ook al uw huidige verwerkersovereenkomsten beoordelen. Vraag - indien u interesse heeft- vrijblijvend onze prijzen op.

*: minimale aantal deelnemers per workshop 4 personen