Winactie!

AVG in het onderwijs

Winactie!

In het kader van meer bewustwording voor de bescherming van persoonsgegevens op scholen, organiseren wij een bewustwordingscampagne. In dat kader vind je op onze website negen gratis privacyposters!

Met deze posters kun je tot september meedoen met onze online actie waarbij je kans maakt op het winnen van een 6-delige lessenserie privacy voor leerlingen in de leeftijd tussen 10 en 14 jaar!

Hoe doe je mee?

1. Download een of meer gratis poster(s) van onze website

2. Maak een foto van de ruimte en de poster (op de poster moet wel duidelijk zichtbaar zijn dat het op een school hangt en deze mag geen persoonsgegevens bevatten 😉 )

3. Deel de foto op Twitter en/of Linkedin (vergeet niet @privacyopschool te taggen) en/of mail de foto uiterlijk 1 september a.s. naar

Wat win je?

Uit alle reacties verloten we 3x een serie van 5 lesbrieven ter waarde van € 195,00.  De winnaars ontvangen uiterlijk 4 september a.s. bericht.

Over de lessenserie privacy

Voor leraren in het PO en VO hebben wij een serie van 5 lesbrieven privacy ontwikkeld voor leerlingen in de leeftijd tussen 10 en 14 jaar. De lesbrieven behandelen thema’s als: cyberpesten, sexting, identiteitsfraude, hacken en kritisch online. Wil je gratis een lesbrief uitproberen? Via deze link kan je gratis de eerste lesbrief over cyberpesten downloaden.

Doe mee en wie weet kunnen wij jouw school verrassen met het lespakket privacy!