Raamovereenkomst SIVON

webredactieGeen categorie

GDPR Privacy in de klas

Raamovereenkomst SIVON

Privacy op School heeft afgelopen vrijdag 15 februari een raamovereenkomst met SIVON afgesloten voor de inhuur van een Functionaris voor de gegevensbescherming (FG) voor schoolbesturen. SIVON is een coöperatie van en voor schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs en verzorgt namens de scholen de inkoop en het begeleiden van het selectieproces voor de 'FG as-a-service'.


Met de aanpak van Privacy op School en onze kennis van de onderwijspraktijk, kunnen wij via SIVON scholen verder helpen op een manier die niet alleen werkbaar is, maar ook betaalbaar voor scholen. Dit deden we al buiten SIVON, maar kunnen we nu ook doen voor de schoolbesturen die bij SIVON dit willen inkopen. We zijn daarom blij met deze overeenkomst en staan te popelen om voor de schoolbesturen van SIVON aan de slag te gaan. Op deze manier kunnen we scholen ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op het verzorgen van goed onderwijs.

Functionaris Gegevensbescherming (FG) as-a-service inzetten? Dat kan! Via Privacy op School kunt u, voor korte of lange termijn, een functionaris gegevensbescherming inhuren. Wij bieden daarvoor de dienst FG as-a-service.

Klik hier voor meer informatie.