Opleiding

Wij bieden voor elk type professional in het onderwijs een passend opleidingsaanbod op diverse niveaus. Niet alleen beroepsopleidingen, maar ook praktische trainingen en webinars.

Ons aanbod is gericht op persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van inhoudelijke kennis. De opleidingen zijn zowel voor de individuele professionals als voor onderwijsteams, bijvoorbeeld tijdens een studiedag of training op locatie.

Ook aan studenten en leerlingen hebben wij gedacht, omdat informatiebeveiliging en privacy voor iedereen van belang is.

Wij beschikken over ruime en goed bereikbare trainingslocaties in het noorden, het midden en het zuiden van het land, maar we komen ook graag bij u op locatie. Daarnaast kunnen we onze opleidingen online verzorgen. Vraag gerust om meer informatie of het op maat maken van onze opleidingen.

 

Goed om te weten: je kunt met onze opleidingen ook je CPE-punten verzamelen voor het behouden van je IAPP-certificering.

 

Goed om te weten: je kunt met onze opleidingen ook je CPE-punten verzamelen voor het behouden van je IAPP-certificering.

Ons aanbod

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Agenda

 

[vsel]