Partners

Privacy op School is een netwerkorganisatie. Op thema’s die aanvullend zijn op onze focus, werken we samen met een aantal gerenommeerde partijen.

YourSafetynet staat bekend als dé specialist voor IBP-tooling in het onderwijs. Als sinds 2005 ontwikkelt YourSafetynet softwareoplossingen voor privacy en compliance in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de overheid. Naast de uitgebreide functies die YourSafetynet biedt, voegt Privacy op School waardevolle diensten toe aan het abonnement, waaronder een regelmatig geüpdatet verwerkingsregister gevuld met standaard templates voor de meest voorkomende verwerkers in het onderwijs.

APS IT-diensten behartigt de belangen van het basis- en speciaal onderwijs op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar zijn ze dé vertrouwde partner voor zeer voordelige onderwijslicenties. Ze geven scholen onafhankelijk advies, delen kennis en bieden ondersteuning aan om werk uit handen te nemen. Ook organiseren ze trainingen, webinars en evenementen. Alles zodat scholen goed, veilig en privacybewust gebruik kunnen maken van ICT.
PrivacyWijs is onze partner als het gaat om e-learning, microlearning en nep-phishingcampagnes. PrivacyWijs ontwikkelt bewustwordingsdiensten voor kinderopvang, PO, VO, MBO en HBO-organisaties.

Kennispartners

Naast onze vaste partners wordt Privacy op School gewaardeerd als wederzijdse kennispartner van de onderstaande organisaties: