Werken bij

Privacy op School bestaat uit een enthousiast team van FG’ers en privacyadviseurs met een juridische, informatie- en onderwijskundige achtergrond. Sinds 2016 helpen wij organisatie in en rond het onderwijs bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP-beleid) en al hun IBP-vraagstukken.

We onderscheiden ons door een gedegen kennis van de AVG in combinatie met een praktische aanpak die op het onderwijs en de kinderopvang is afgestemd. Samen met de klant zoeken wij naar een werkwijze die past bij de organisatie, uitvoerbaar is en uiteraard voldoet aan de wettelijke kaders van de AVG.
We begeleiden vanuit de rol als FG en Privacy Officer scholen (PO t/m HO), samenwerkingsverbanden, integrale kindcentra (IKC) en onderwijsleveranciers. Wij vinden het belangrijk dat organisaties niet zelf het wiel hoeven uit te vinden, daarom delen we graag onze kennis en ervaring. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Nederlands Genootschap van FG’ers. Vanuit de klankbordgroep vindt afstemming plaats met de Autoriteit Persoonsgegevens en de onderwijsraden.

Denk je dat een baan bij Privacy op School bij jou zou passen? Kijk dan naar onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op via info@privacyopschool.nl

We werken graag samen

Privacy op School is een netwerkorganisatie. We werken graag samen met professionals met hart voor onderwijs en privacy. Op de scholen en bij de schoolbesturen, maar ook breder in het onderwijsveld. Wij kiezen onze partners zorgvuldig uit en zijn blij met de samenwerking met: