Voorlichting

Praktische sessies voor jouw school

Sessie voor studiedag of academy

Voorlichting- en/of werksessie waar dieper ingegaan wordt op praktische vraagstuk- ken rondom de AVG. Door middel van interactieve werkvormen krijgen medewerkers handvatten om op een informatieve, inspirerende en effectieve manier het AVG-beleid toe te passen binnen de organisatie.

Deze sessie mag niet ontbreken in het professionaliseringsaanbod van een schoolorganisatie. Om voldoende interactie te kunnen garanderen, geldt een maximum van 15 deelnemers.

 

Voor wie?

  • Onderwijsmedewerkers (OP en OOP)
 

Sessie onderwijswetgeving en privacy

Voor medewerkers zonder juridische achtergrond, of juristen die niet eerder in het onderwijs werkzaam zijn geweest, kan onderwijswetgeving best complex en overweldigend zijn.

Tijdens deze basissessie wordt uitgelegd hoe de onderwijswetgeving in elkaar zit en zich verhoudt tot privacywetgeving. Hierbij worden onderwerpen besproken zoals het uitwisselen van het onderwijskundig rapport, passend onderwijs, ECK-iD, privacy convenant. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop ontvangen de deelnemers een handout die kan worden gebruikt als naslagwerk.

Deze voorlichtingssessie bieden we ook aan als groepssessie op de locatie van de school. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Voor wie?

  • FG, Privacy Officer, bestuurders, managers, leden van de Raad van toezicht en schoolleiders

Sessie Cyberdreigingsbeeld onderwijs

Cybercriminelen hebben onverminderd succes met beproefde en bewezen aanvalstechnieken. Aanvalsmiddelen zijn eenvoudig te verkrijgen en laagdrempelig om in te zetten. Daarnaast blijft het aantal geregistreerde kwetsbaarheden groeien. Tijdens deze ‘insight’ bespreken we kort de huidige bedreigingen en mogelijke maatregelen die je kunt nemen.

 

Voor wie?

  • FG, Privacy Officer, Beleidsmakers, leidinggevenden leden van het privacyteam en Zorgcoördinatoren

Kosten

Studiedag of academie – € 495,- per sessie
Cyberdreigingsbeeld – € 495,- per sessie
Onderwijswetgeving en privacy – € 295,- per deelnemer

Data

In overleg

Locatie

Eigen locatie of Bodegraven