Trainingen Professionele Vaardigheden

Leren adviseren

Leren van ervaringen

Gedurende het schooljaar vinden er tweemaandelijks bijeenkomsten van een halve dag plaats. Een (vaste) groep van FG en Privacy Officers deelt opgedane ervaringen, bespreekt casuïstiek en reflecteert op het eigen optreden van de afgelopen periode. Met deze sessies ontwikkelt de FG of Privacy Officer zich tot een privacy professional. De bijeenkomsten vinden plaats in vaste groepen van 5 of 6 deelnemers. De eerste sessie vindt plaats op het kantoor van Privacy op School en is inclusief lunch. De locatie voor de daaropvolgende sessies wordt in overleg met de groep gekozen.

Het programma is gericht op persoonlijke ontwikkeling, verbeteren van de eigen advies- vaardigheden en reflectie op het eigen handelen. De inbreng van de deelnemers is een essentieel onderdeel. In de vorm van intervisie en word je begeleid door deskundige trainers en experts die bijdragen aan het realiseren van een veilige (leer)omgeving en die de persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.

Naast introductie en korte bespreking van actualiteiten worden (eventueel vooraf ingebrachte) vragen en casussen behandeld. Gezamenlijke wordt gekeken naar de gemaakte keuzes, wat de uitkomst was en wat anders had gekund. Het gaat daarbij niet om de vraag of iets ‘goed of fout was’, maar dat je leert hoe het ook anders of beter kan.

Training AVG adviesvaardigheden

Word een succesvol adviseur die zaken voor elkaar krijgt en ervaar het effect van goed communiceren en beïnvloeden!

Het is voor een FG of Privacy Officer relatief eenvoudig om kennis op te halen. Los van het lezen van studieboeken of literatuur, zijn er veel opleidingen en cursussen beschik- baar. Maar de kennis in de praktijk brengen, is niet altijd even gemakkelijk. Soms worden jouw adviezen in de wind geslagen, terwijl je toch echt weet waar je het over hebt. Wat doe je met weerstand van anderen en wat zijn je eigen valkuilen?

In deze training worden verschillende casussen behandeld door middel van rollen- spellen. Hierbij zijn trainers, acteurs en andere deelnemers aanwezig, die in de rol van gesprekspartner mee- of juist tegenwerken. Het oefenen van praktijkvoorbeelden zorgt ervoor dat je als FG of Privacy Officer bent voorbereid op complexe situaties op de werkvloer.

Na deze training kun je je adviezen effectief aan de man brengen, maak je impact en vergroot je jouw invloed op een manier die bij je past.

Voor wie: FG en Privacy Officers in het onderwijs

Kosten:
    Leren van ervaringen – € 1.250,- per deelnemer
    Training AVG adviesvaardigheden – € 895,- per deelnemer

Locatie: Bodegraven

Data:
    Leren van ervaringen – 2 oktober 2020
    Training AVG adviesvaardigheden – 9 oktober 2020

Meer informatie over deze opleiding? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte met toelichting aan.