Training AVG adviesvaardigheden

Breng kennis in praktijk

Adviseren met kennis

Word een succesvol adviseur die zaken voor elkaar krijgt en ervaar het effect van goed communiceren en beïnvloeden! Het is voor een FG of Privacy Officer relatief eenvoudig om kennis op te halen. Los van het lezen van studieboeken of literatuur zijn er veel opleidingen en cursussen beschikbaar.

Maar de kennis in de praktijk brengen is niet altijd even gemakkelijk. Soms worden jouw adviezen in de wind geslagen, terwijl je toch echt weet waar je het over hebt. Wat doe je met weerstand van anderen en wat zijn je eigen valkuilen?

Praktijkvoorbeelden

In deze training worden verschillende casussen behandeld door middel van rollenspellen. Hierbij zijn trainers, acteurs en andere deelnemers aanwezig, die in de rol van gesprekspartner mee- of juist tegenwerken.

Het oefenen van praktijkvoorbeelden zorgt ervoor dat je als FG of Privacy Officer bent voorbereid op complexe situaties op de werkvloer. Na deze training kun je je adviezen effectief aan de man brengen, maak je impact en vergroot je jouw invloed op een manier die bij je past.

  Voor wie

  FG en Privacy Officers in het onderwijs

  Hoe lang

  1 dag

  Kosten

  € 895,- per deelnemer

  Data

  Neem contact op voor meer informatie

  Locatie

  Bodegraven of eigen locatie