E-learning

Voor medewerkers

Voorlichting en bewustwording

Wat is een datalek? Welke gegevens mag ik doorgeven aan een logopedist? Wat moet ik weten over filmen en fotograferen in het klaslokaal? Met onze betaalbare online cursus wordt de AVG met aansprekende voorbeelden vanuit de onderwijspraktijk uitgelegd. Al doende krijgen uw onderwijsprofessionals kennis aangereikt op AVG-kwesties die zij in hun dagelijks werk tegenkomen.

 

Laagdrempelig, efficiënt en doeltreffend:

Onze e-learning biedt een module voor onderwijspersoneel en onderwijsondersteunend/overig personeel. Zo krijgt iedere medewerker alleen de relevante informatie voor zijn of haar functie.

De cursus is in ongeveer 30-45 minuten te volgen op de plaats en tijd die de medewerkers zelf kiezen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en uitgifte van een certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat uw medewerkers beschikken over de basiskennis vanuit de AVG.

Wat is het verschil met andere e-learning?

Onze e-learning wordt aangeboden via een Learning Management Systeem. Hierdoor kun je als beheerder niet alleen zien wie deelneemt, maar ook wie de e-learning succesvol heeft doorlopen. De e-learning wordt namelijk afgesloten met een toets.

 

  • Wij gaan écht uit van de onderwijspraktijk;
  • Er is een module voor onderwijspersoneel en onderwijsondersteunend personeel;
  • De e-learning vormt een meerjarige leerlijn, bestaande uit een basisversie en een versie voor gevorderden;
  • Volg de voortgang van alle medewerkers via ons LMS;
  • De online e-learning kan voor u op maat gemaakt worden, zowel qua inhoud als huisstijl.

Voor wie

Leidinggevenden en alle onderwijsmedewerkers (OP en OOP)

Hoe lang

+- 45 minuten

Wil je een demo aanvragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte met toelichting aan.