Masterclass: AVG en Passend Onderwijs

webredactieGeen categorie

Masterclass: AVG en Passend Onderwijs

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?
Je bent professional binnen een onderwijsorganisatie of samenwerkingsverband en je wilt je verder specialiseren in privacyvraagstukken rondom leerlingenzorg.


Je krijgt tijdens de Masterclass de nodige achtergrondinformatie en hulpmiddelen aangereikt rondom het thema AVG en Passend Onderwijs. Rondom Passend Onderwijs is naast AVG ook nog specifieke regelgeving van toepassing, waar je van op de hoogte dient te zijn. Zie de flyer voor meer informatie.


In de Masterclass leert Job Vos (bekend van Kennisnet) jou waar de uitdagingen en valkuilen liggen op het gebied van de regelgeving.Hoofddocent Job Vos


Meer informatie?De Masterclass gaat online!

Door middel van een livestream webinar brengen wij de Masterclass tot in jouw school of huiskamer! In drie aparte sessies van ieder max. twee uur leer je alles wat je moet weten over het verwerken van gevoelige en bijzondere persoonsgegevens. Check onze flyer over de onderwerpen die aan bod komen tijdens de webinars. Docent is Job Vos. Tijdens de webinar is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Data:
Deel 1 - maandag 18 mei van 10.00 - 12.00 uur
Deel 2 - dinsdag 19 mei van 10.00 - 12.00 uur
Deel 3 - woensdag 27 mei van 10.00 - 12.00 of 15.00 - 17.00 uur (naar keuze)

Speciale webinaraanbieding van € 445,00, excl. BTW, all-in.

Ben je niet beschikbaar op bovenstaande data? Neem contact met ons op via en wij houden je op de hoogte van toekomstige data.