DPIA

SIVON en SURF hebben goede afspraken gemaakt met Google over het wegnemen van de hoge privacy risico’s bij het gebruik van Google Workspace for Education (plus). De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aangegeven dat elke onderwijsinstelling zelf een eigen risicoafweging moet maken. Dit heeft niet alleen te maken met de formele verantwoordelijkheid van het schoolbestuur als verwerkingsverantwoordelijke, maar ook met de specifieke manier waarop Google Workspace binnen een organisatie wordt ingezet en de maatregelen die daarbij zijn genomen. Privacy op School kan uw organisatie hierbij ondersteunen.

Plan nu een afspraak in voor ondersteuning
Aan de hand van de handreikingen van Kennisnet, SIVON en SURF kan Privacy op School deze risicoafweging voor u uitvoeren. Op basis van de landelijk uitgevoerde DPIA op Google Workspace helpen wij u om na te gaan welke verwerkingen, risico’s en maatregelen op uw situatie van toepassing zijn en meedenken op welke wijze de school het werken met Google Workspacer kan voortzetten.

Kies het ondersteuningspakket dat bij uw onderwijsinstelling past

Basis

U doorloopt de generator en rondt de DPIA zelfstandig af. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €195,-

Uitgebreid

U doorloopt en rondt de DPIA zelfstandig af. Achteraf kunt u uw resultaten met een privacyexpert bespreken, en kunnen er waar mogelijk nog antwoorden gewijzigd worden of extra advies gegeven worden. Dit betreft een overleg van 1,5 uur. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €600,-

Compleet

U wordt gekoppeld aan een van onze privacy experts en geheel ontzorgd. Een van onze privacy experts doorloopt de generator en rondt de DPIA voor u af. De expert vraagt de benodigde informatie bij uw onderwijsinstelling op, om de DPIA af te kunnen ronden. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €2790,-.

Toegang tot generator
DPIA op maat in PDF en Word
Certificaat aantoonbaarheid uitvoeren DPIA
Controleren uitkomsten DPIA en advies door expert
Intake en inventarisatie
Uitvoering volledig DPIA traject door expert

Basis

€195 excl. btw

Uitgebreid

€600 excl. btw

Compleet

€2790 excl. btw

Waarom deze DPIA laten uitvoeren door Privacy op School?

 

N

Geen risico

Neem geen risico door de DPIA en de maatregelen die hieruit naar voren komen niet juist of niet volledig uit te voeren.

N

Kennis en ervaring

Privacy op School beschikt over de benodigde kennis en ervaring voor de uitvoering van DPIA’s.

N

Wij kunnen meedenken

Privacy op School kan met de school en het bestuur meedenken op welke wijze het werken met Google Workspace voortgang kan vinden.