E-learning: Online cursus AVG

Voorlichting en bewustwording

Wat is een datalek? Welke gegevens mag ik doorgeven aan een logopedist? Wat moet ik weten over filmen en fotograferen in het klaslokaal? Met onze betaalbare online cursus wordt de AVG met aansprekende voorbeelden vanuit de onderwijspraktijk uitgelegd.

Al doende krijgt uw onderwijsprofessional kennis aangereikt op AVG-kwesties die zij in hun dagelijks werk tegenkomen.

Wat is het verschil met andere e-learning?

Wij gaan écht uit van de onderwijspraktijk;

Er is een module voor onderwijspersoneel en onderwijsondersteunend personeel;

De e-learning vormt een meerjarige leerlijn, bestaande uit een basisversie, een versie voor gevorderden en één voor experts;

De online e-learning kan voor u op maat gemaakt worden, zowel qua inhoud als huisstijl.

Laagdrempelig, efficient en doeltreffend

Onze e-learning biedt een module voor onderwijspersoneel en onderwijsondersteunend/overig personeel.  Zo krijgt iedere medewerker alleen de relevante informatie voor zijn of haar functie.

De cursus is in ongeveer 30-45 minuten te volgen op de plaats en tijd die de medewerkers zelf kiezen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en uitgifte van een certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat uw medewerkers beschikken over de basiskennis vanuit de AVG.

Meer weten? Vraag een demo aan!

Interesse onze e-learningmodule?

Waarom een online cursus?
  • .

“Onderwijzend personeel is voorzien van de nodige informatie ten aanzien van IBP, maar inzicht in de status van de implementatie en in de eigen verantwoordelijkheden ontbreekt. Zij hebben behoefte aan gerichte en effectieve communicatie rondom IBP
    Bron: IBP Monitor 2019, stichting Kennisnet en CHOICE Insights + Strategy

• .

“Zorg ervoor dat de relevante mensen in uw organisatie (..) op de hoogte zijn van de nieuwe privacyregels. Zij moeten inschatten wat de impact van de AVG is op uw huidige processen, diensten en goederen en welke aanpassingen nodig zijn om aan de AVG te voldoen.”
    Autoriteit Persoonsgegevens