Informatiesessie en webinars

Voor medewerkers

Maatwerk is mogelijk

Naast ons reguliere aanbod bieden we ook maatwerk. Het gaat dan om een informatiesessie of webinar voor een specifieke groep medewerkers. Wil je bijvoorbeeld dat alleen de administratief medewerkers of alleen de IB’ers worden geïnformeerd over een actueel thema? Vraag het bij ons aan.

Voor wie

Specifieke groepen medewerkers zoals IB’ers, ICT’ers, administratief medewerkers etc.

Hoe lang

1 uur

Wil je meer informatie over onze informatiesessies?

Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom?

Schoolleiders voelen aan dat studiedagen vaak gericht zijn op de leraren. Hoe neem je dan administratief medewerkers, IB’ers en ICT’ers mee in privacygerelateerde thema’s? Deze medewerkers zijn veel bezig met de verwerking van persoonsgegevens. Zij hebben daarom ook specifiekere vragen en behoeften. Om daarin te voorzien, bieden wij informatiesessies en webinars. Daarin behandelen wij een thema dat voor een specifieke groep belangrijk is. Het thema kan zelf door de school worden aangedragen.