AVG-voorlichting en bewustwording

Voorlichting en training


Hoe gaan uw medewerkers om met privacygevoelige informatie? Zijn zij zich bewust van de risico’s en gevolgen als er iets mis gaat? Onze AVG-voorlichtingsbijeenkomsten dragen bij aan het privacybewustzijn.

Privacy op School verzorgt teamtrainingen en AVG-voorlichting waarin we de basisbeginselen van de AVG uitleggen. We vertellen wat een school moet regelen en wat daar een goede aanpak voor is.

Maatwerk trainingen


Privacy op School verzorgt ook maatwerktrainingen voor medewerkers die veel met persoonsgegevens werken, zoals ib’ers en administratieve krachten.

Heeft uw schoolbestuur ook een Handboek Privacy laten maken, dan leggen we het handboek in de teamtraining uit.


E-learning


Op zoek naar een betaalbare e-learning die actuele onderwijssituaties bevat? Met onze e-learningmodule kunt u aantoonbaar maken dat uw medewerker beschikt over de basiskennis AVG. 

De e-learning wordt afgesloten met een eindtoets en uitgifte van een certificaat. Medewerkers kunnen de module op hun eigen plek en tijd voltooien.
Image

Privacy op School tas


Met de Privacy op School tas creëert u op een interactieve manier het privacybewustzijn van uw medewerkers. In een escaperoom-achtig spel worden de deelnemers uitgedaagd om de activatiecode te achterhalen om zo een datalek te kunnen melden.

Ideaal als onderdeel van een studiedag of AVG-voorlichtingssessie.
Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Interesse in een teamtraining, AVG-voorlichting of e-learning?


Neem dan contact op met ln.lo1558579522ohcsp1558579522oycav1558579522irp@o1558579522fni1558579522 of vul onderstaand contactformulier in.